Dakdekkersbedrijf Westervoort

Zoekt u een dakdekkersbedrijf in Westervoort voor nieuwe dakbedekking of het uitvoeren van dakreparatie of dakrenovatie? Dan kiest u het best voor een Vebidak aangesloten dakdekkersbedrijf. Vebidak is dé branchevereniging voor bedrijven die zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Een Vebidak dakdekker biedt u zekerheid op het gebied van betrouwbaarheid, vakmanschap en veiligheid.

Dama Dakbedekkingen is uw betrouwbare, Vebidak gecertificeerde partner. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Aanbrengen bitumen en EPDM dakbedekking
  • Werkzaamheden nieuwbouw en renovaties platte daken
  • Reparaties en onderhoud platte daken
  • Isolatiewerk platte daken
  • Lood en zinkwerk
  • Plaatsen kunststof boeidelen
  • Plaatsen lichtkoepels

Renovatie of reparatie platte daken door een Dakdekkersbedrijf in Westervoort

Voorafgaand aan renovatie of reparatie moet een inspectie uitgevoerd worden. Wanneer u herstel- of vervangwerkzaamheden kiest voor Dama Dakbedekkingen als uw Dakdekkersbedrijf Westervoort, is de dak inspectie kosteloos. U ontvangt een eerlijk en deskundig advies over het plan van aanpak plus een vrijblijvende offerte.

Meer over Vebidak

Vebidak is de branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus. Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

Meer over Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Bitumen wordt aangebracht door middel van verhitting van het materiaal. Door te werken met een gasbrander wordt bitumen, dat bestaat uit aardolie in combinatie met polyester of glasvlies werkbaar en laat het zich waterdicht aanbrengen op het dak. Bitumen heeft zijn populariteit te danken aan een hoge hechting en uitstekende waterdichtheid. Op sommige locaties is werken met open vuur niet toegestaan of wenselijk. EPDM dakbedekking biedt een tweede optie.

Meer over EPDM dakbedekking

EPDM is een kunststof dakafdichting. De elasticiteit en temperatuur verdraagzaamheid is hoger dan bitumen dakbedekking. Dit maakt dat EPDM een dakbedekking is nauwelijks problemen oplevert en lang meegaat. Het aanbrengen gebeurd door middel van koude verkleving. EPDM geeft het dak een elastische, flexibele, goed afdichtende kunststof laag waar weersinvloeden en micro-organismen nauwelijks vat op krijgen.

Meer weten over een Dakdekkersbedrijf Westervoort?

Dama Dakbedekkingen is een dakkdekkersbedrijf Westervoort dat kan worden ingeschakeld door particulieren, VVE’s, en ontroeren goed eigenaren binnen de zakelijke markt. Wilt u meer weten over onze manier van werken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruikt u dan ons online aanvraagformulier. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.