Dakdekkersbedrijf Oosterbeek

Dama Dakbedekkingen is een dakdekkersbedrijf Oosterbeek e.o., gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking. Wij zijn aangesloten bij Vedidak, een naam die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid.

Dakdekkersbedrijf Oosterbeek platte daken

Met vakkennis en veel enthousiasme bieden we oplossingen voor zowel aanleg, onderhoud en renovatie aan platte daken. Daarnaast kunt u ons inzetten voor het laten plaatsen van kunststof boeidelen, lichtkoepels, zinkwerk en snel reparaties.
Wanneer u wilt weten wat de staat van uw platte dak is kunt u door ons een dak inspectie laten uitvoeren. Bij renovatie- of verbouwopdrachten komt een specialist van Dama-dakbedekkingen gratis vooraf het dak inspecteren. Indien nodig geven we advies en brengen een offerte uit.

  • Bitumen en EPDM dakbedekking
  • Nieuwbouw en renovaties platte daken
  • Reparaties en onderhoud platte daken
  • Isolatiewerk plat dak
  • Lood en zinkwerk
  • Plaatsen kunststof boeidelen
  • Plaatsen lichtkoepels
  • Dakinspectie plat dak

Zekerheden met een Vebidak dakdekkersbedrijf

U stelt hoge eisen aan uw dak en dakbedekking. Daarom stellen wij hoge eisen aan ons werk. Om onze kwaliteitseisen te onderstrepen zijn we aangesloten bij Vebidak. Aangesloten leden houden kwaliteitseisen, milieu- en veiligheidsnormen, scholing en serviceniveau continu op peil. Vebidak dakdekkersbedrijven worden dan ook aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en de consumentenbond.

Bitumen daken

Bitumen is de meest bekende vorm van dakbedekking voor platte daken. Het materiaal bestaat uit een combinatie van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies. Door verhitting worden banen Bitumen waterdicht aangebracht. De hechting is hoog en de waterdichtheid uitstekend. Bij sommige daken kan het een nadeel zijn dat er open vuur nodig is om de werkzaamheden uit te voeren.

EPDM daken

EPDM dakafdichting een zeer elastisch en sterk. EPDM heeft het uiterlijk van rubber, maar het gaat om een combinatie van meerdere kunststoffen. Het aanbrengen gebeurd door middel van koude verkleving. Het materiaal zelf heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid. ( -35 tot 120 graden Celcius tot +120 graden). Omdat dit materiaal is opgebouwd uit kunststof krijgen weersinvloeden en micro-organismen nauwelijks een kans. EPDM daken gaan dan ook lang mee.

Meer weten over of een gunstige offerte aanvragen?

Wij werken voor zowel particulieren, VVE’s, en ontroeren goed eigenaren binnen de zakelijke markt. Elk project, groot of klein wordt met evenveel enthousiasme en vakkundigheid opgepakt en uitgevoerd. Wilt u meer weten over onze manier van werken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruikt u dan ons online aanvraagformulier. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.