Dakdekkersbedrijf Nijmegen

Dama Dakbedekkingen is een jong, vooruitstrevend dakdekkersbedrijf . Een dakdekkersbedrijf Nijmegen wanneer u zekerheid wilt, veiligheid eist en een scherpe prijs vanzelfsprekend vindt.

Betrouwbaarheid als stevige constructie

Bij de start van ons bedrijf was het al snel duidelijk dat we ons wilden onderscheiden op kwaliteit. Om die reden hebben we ons aangesloten bij Vebidak. Vebidak is dé branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Partners voldoen aan hoge eisen op het gebied van kennis, betrouwbaarheid, vakvaardigheid en worden aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en de consumentenbond.

Dama Dakbedekkingenen kunt u inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanleg bitumen en EPDM dakbedekking
  • Onderhoud bitumen en EPDM dakbedekking
  • Reparaties en onderhoud
  • Isolatiewerk
  • Lood en zinkwerk
  • Plaatsen kunststof boeidelen
  • Plaatsen lichtkoepels
  • Dakinspecties

Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf voor platte daken. Bij dit type dak spreken we grofweg over twee soorten dakbedekking, butimen dakbedekking en kunststof / EPDM dakbedekking.

Bitumen

Bitumen is een dakbedekking die het meest bekend en het meest gebruikt wordt. Verreweg het grootste deel van de Nederlandse platte daken is een bitumen dak. Bitumen zorgt voor langdurige bescherming van platte daken. Bitumen is een van de oudste methoden voor het afdichten van het plat dak en de effectiviteit is nog altijd van toepassing. De banen worden door middel van hoge verhitting (gasbranders) aangebracht. Dit resulteert in een zeer goede hechting en daarmee uitstekende waterdichtheid. Dakbedekking van Bitumen is betrouwbaar en kwalitatief.

EPDM

Wanneer Bitumen niet gewenst of mogelijk is, bijvoorbeeld omdat er gewerkt wordt met open vuur is EPDM dakafdichting een zeer elastische en sterke dakbedekking. Dit type dakbedekking lijkt op een rubberen dakbedekking, maar is samengesteld uit kuststoffen. Het aanbrengen gebeurd door middel van koude verkleving. Het materiaal zelf heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid. ( -35 tot 120 graden Celcius tot +120 graden) zonder dat dit van invloed is het materiaal. EPDM is ongevoelig is voor weers- en buiteninvloeden, wortelvast en rotbestendig.

Meer weten over ons Dakdekkersbedrijf Nijmegen?

Wij werken voor zowel particulieren, VVE’s, en ontroeren goed eigenaren binnen de zakelijke markt. Elk project, van schuurtje tot groot renovatie- of nieuwbouwproject wordt met evenveel enthousiasme en vakkundigheid opgepakt en uitgevoerd. Wilt u meer weten over onze manier van werken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruikt u dan ons online aanvraagformulier. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.