Dakdekkersbedrijf Huissen

Welke eisen stelt u aan uw dakdekkersbedrijf Huisen? Is het goed vakmanschap, een scherpe prijs, garantie of betrouwbaarheid? Bij een Vebidak aangesloten dakdekkersbedrijf als Dama Dakbedekkingen hoeft u niet te kiezen.

Dakdekkersbedrijf Huissen uw dakdekker voor al uw dakproblemen of oplossingen

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Met onze passie voor het dakdekkers vak en de hoge eisen die we aan onszelf en ons materiaal stellen hebben we als jong en dynamisch bedrijf dit vertrouwen weten te winnen. Om onze kwaliteitseisen te onderstrepen zijn we aangesloten bij Vebidak. Dé branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak dakdekkersbedrijven worden aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en de consumentenbond.

Als dakdekkersbedrijf Huissen verrichten wij vakkundig de volgende werkzaamheden:

  • Aanleg bitumen dakbedekking
  • Aanleg EPDM dakbedekking
  • Reparaties en onderhoud
  • Isolatiewerk
  • Lood en zinkwerk

Bitumen

Op de meeste Nederlandse platte daken ligt APP (Atactisch PolyPropyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen). Deze materialen vallen onder de zogenaamde bitumineuze systemen. Bij deze systemen wordt onder hoge temperatuur het materiaal aangebracht. Kenmerk is een zeer goede hechting en daarmee waterdichtheid.

EPDM

EPDM dakafdichting heeft een groot temperatuurbereik dat gaat van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius zonder dat de temperatuur invloed heeft op de elasticiteit. EPDM is zeer geschikt als dakbedekking omdat het ongevoelig is voor zo’n beetje alle weers- en buiteninvloeden. Het is wortelvast en rotbestendig en ongevoelig voor UV en Ozon. Dat maakt dat een dak bekleed met Resitrix (EPDM) een lange levensduur van 50 jaar heeft.

Volledig dakdekkersbedrijf Huissen

Gaat het om werkzaamheden aan het platte dan, dan hebben wij een ruime ervaring met zowel nieuwbouw en renovatiebouw. Naast daken dekken verzorgen we aanverwante werkzaamheden als isolatiewerk, het aanbrengen van kunststof boeidelen voor een mooie afwerking en het plaatsen van lichtkoepels. Ook voeren we dakinspecties uit waarmee een plan van aan pak kan worden gemaakt voor renovatie of herstelwerkzaamheden.

Laat u goed informeren over een Dakdekkersbedrijf Huissen

Of het nu gaat om een groot bedrijvencomplex of tuinhuisje, in vakmanschap, service een scherpe prijzen maken we geen onderscheidt. Elk project wordt met evenveel enthousiasme en kundigheid uitgevoerd. Wilt u meer weten over onze werkwijze, referenties ontvangen of een vrijblijvende offerte van een dakdekkersbedrijf Huissen aanvragen? U kunt hiervoor gebruik maken van ons online formulier. U mag binnen 48 uur een passende reactie van ons verwachten.