Dakdekkersbedrijf Arnhem

Dama Dakbedekkingen is een jong en dynamische bedrijf. Wij verzorgen als dakdekkersbedrijf Arnhem het aanleggen en onderhouden van bitumen en kunststof dakbedekking. Dit doen we zowel voor particulieren, VVE, ontwikkelaars en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Aanleg en onderhoud bitumineuze dakbedekking
  • Aanleg en onderhoud EPDM dakbedekking
  • Isolatiewerk daken
  • Lood en zinkwerk daken, dakkapellen, enz.

Erkend Vebidak dakdekkersbedrijf Arnhem

Bij Dama Dakbedekkingen hebben we goed nagedacht over waar een uitstekend dakdekkersbedrijf aan moet voldoen. Daarbij houden we het graag simpel: Dama Dakbedekkingen staat voor eerlijke en betrouwbaar vakwerk. Omdat dit haast té simpel klinkt hebben we ons aangesloten bij Vebidak, dé overkoepelende organisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Vakwerk, veiligheid en betrouwbaarheid

Vebidak aangesloten bedrijven worden erkend en aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en de consumenten. Om onze opdrachtgevers de zekerheid te geven op het vakwerk, de veiligheid en de betrouwbaarheid die wij bij Dama voor ogen hebben hanteren we de algemene voorwaarden van de genoemde drie organisaties.

Bitumen dakbedekking

Bitumen is een weerbestendig, corrosie- en regenbestendig materiaal, dat zeer geschikt is voor platte daken. Dit type dakbedekking wordt door middel van verhitting aangebracht. Onder hoge temperatuur kan bitumen vloeibaar gemaakt worden waardoor de banen rechtstreeks waterdicht op de ondergrond kan worden aangebracht. Bitumen dakbanen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, breedtes, kleuren om aan alle hoge eisen die gesteld woorden aan de dakbedekking te voldoen.

Kunststof /EPDM dakbedekking

EPDM Rubber is een synthetisch rubber dat wordt verkregen door polymerisatie (verbinden) van Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer. Door het materiaal te vulkaniseren ontstaat rubber. Het materiaal dat ontstaat is elastisch en heeft een groot temperatuurbereik wat het zeer geschikt maakt als dakbedekking van platte daken.

Wat de beste keus is voor uw dak is afhankelijk van een aantal factoren zoals prijs, ligging, helling ondergrond en de eisen die aan het dak gesteld worden. Tijdens een persoonlijk gesprek, eventueel aangevuld met een dakinspectie, kunnen we in kaart brengen wat voor u de beste optie is.

Informatie- en prijsaanvraag voor een Dakdekkersbedrijf Arnhem

Alle werkzaamheden waar bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekking een rol bij spelen kunt u ons benaderen. U kunt altijd rekenen op een eerlijk en helder advies. Bij een offerte aanvraag mag u rekenen op een vrijblijvende, maar zeer scherpe aanbieding. Neemt u voor alle (aan)vragen contact met ons op via ons online contactformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.