Dakdekker Westervoort

Dama Dakbedekkingen is een jong en dynamisch bedrijf. We vinden het belangrijk om onze ambities als betrouwbaar en vakbekwaam dakdekkersbedrijf ten alle tijden waar te maken. Omdat we waarde hechten aan onderscheidend vermogen binnen ons vakgebied zijn we aangesloten bij Vebidak. Dit betekent dat u met Dama Dakbedekkingen een betrouwbare en erkende dakdekker Westervoort in huis haalt.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
  • Isolatiewerk daken
  • Lood en zinkwerk daken

Daarnaast bieden wij een snelle reparatie service en een gratis dakinspectie.

Waarom een Vebidak dakdekker?

Vebidak is dé branchevereniging en werkgeversorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkings-bedrijven. De organisatie hanteert het principe dat dakwerk staat of valt met vakbekwaamheid. Een principe waarin wij ons erg kunnen vinden. Vebidak bewaakt branche gerelateerde onderwerpen als veiligheid, betrouwbaarheid, vakkennis, techniek en economische zekerheden. Zowel voor de bedrijfstak als opdrachtgevers.

Meer over bitumen dakbedekking

Van dakbedekking wordt veel gevraagd. Ze moeten bestand zijn tegen alle weersinvloeden, lekdichtheid garanderen en lang meegaan. Bitumen dakbedekking voldoet aan deze eisen. De verwerking geschiedt onder hoge temperatuur wat zorgt voor een zeer goede hechting. Vanwege dubbele gelaagdheid geeft bitumen een zeer goed waterdichtheid. Dama Dakbedekkingen voert vakkundig werkzaamheden uit op het gebied van bitumen dakbedekking

Resitrix (EPDM) dakafdichting

EPDM heeft een zeer hoge elastische waarde en is ongevoelig voor UV en Ozon. Het is wortelvast, rotbestendig en ongevoelig voor micro-organismen. Een Resitrix (EPDM) dakafdichting heeft dan ook een lange levensduur. Uit onderzoeken blijkt dat de gestelde DIN en ASTM normen ruimschoots overtreffen waardoor de levensduur van dit type dakbedekking meer dan 50 jaar is.

Informatie- en prijsaanvraag dakdekker Westervoort

Zoekt u een betrouwbare, erkende en gecertificeerde dakdekker in Westervoort? Voor alle mogelijke werkzaamheden waar bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekking een rol bij spelen kunt u ons benaderen. Wij werken voor zowel particulieren, als bedrijven en ontwikkelaar en voorzien u graag van alle gewenste informatie. Bij een offerte aanvraag mag u rekenen op een vrijblijvende, maar zeer scherpe aanbieding. Neemt u voor alle (aan)vragen contact met ons op via ons online contactformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.