Dakdekker Nijmegen

Wat als u een dakdekker in Nijmegen kon vinden die gegarandeerd goed werk levert. Een dakdekker die is aangesloten bij Vebidak, dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Dama Dakbedekkingen is zo’n dakdekker. Wij zijn een jong, vooruitstrevend dakdekkersbedrijf. Een dakdekkersbedrijf Nijmegen wanneer u zekerheid wilt, veiligheid eist en een scherpe prijs vanzelfsprekend vindt.

Vebidak dakdekker Nijmegen

Bij de start van ons dakdekkersbedrijf was het al snel duidelijk dat we ons wilden onderscheiden op kwaliteit. Om die reden hebben we ons aangesloten bij Vebidak. Vebidak is een begrip in de ‘platte dakenbranche’. Dat we ons als dakdekker hebben aangesloten bij Vebidak betekent dat onze opdrachtgevers controleerbaar verzekerd zijn van een aantal zekerheden op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Onze werkzaamheden

Dama Dakbedekkingen verricht alle mogelijke werkzaamheden uit op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekking (EPDM). Deze materiaal soorten zijn het meest geschikt voor verwerking op platte daken of licht hellende daken. Zoekt u als particulier, VVE, ontwikkelaar of eigenaar van een pand een betrouwbare, kwalitatief hoogstaande dakdekker in Nijmegen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dama Dakbedekkingenen kunt u inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Werkzaamheden bitumineuze dakbedekking
 • Werkzaamheden EPDM dakbedekking
 • Werkzaamheden schoorsteen, boeidelen, dakkapellen, enz.
 • Isolatie aanbrengen
 • Lood en zinkwerk
 • Dak controle en inspecties

Als Vebidak dakdekker staan wij in voor een hoge mate van veiligheid. Zowel voor het object, de werkomgeving, het milieu en voor uitvoerende medewerkers. Naast de richtlijnen van Vebidak hanteren wij de algemene voorwaarden opgesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Dit biedt u de volgende zekerheden:

 • Vakkundige dakdekkers
 • Scherpe tarieven
 • Altijd up-to-date kennis en materieel
 • U werkt met een betrouwbare partner
 • Gratis dakinspectie

Bitumen dakbedekking

Het merendeel van de platte daken in Nederlander is bedekt met bitumen. Bij bitumineus dakbedekking zijn APP (Atactisch PolyPropyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen) de meest voorkomende toepassingen. De werking geschiedt door middel van hoge temperatuur. De levensduur, waterdichtheid en veerkracht van dit type daken is hoog.

EPDM dakbedekking

Wanneer Bitumen niet gewenst of mogelijk is, bijvoorbeeld omdat er gewerkt wordt met open vuur is EPDM dakafdichting een zeer elastische en sterke dakbedekking. Dit type dakbedekking lijkt op een rubberen dakbedekking, maar is samengesteld uit kuststoffen. Het aanbrengen gebeurt door middel van koude verkleving. Het materiaal zelf heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid. ( -35 tot 120 graden Celcius tot +120 graden) zonder dat dit van invloed is het materiaal. EPDM is ongevoelig is voor weers- en buiteninvloeden, wortelvast en rotbestendig.

Contact met een Dakdekker in Nijmegen

Op zoek naar een dakdekker in Nijmegen? Wij zijn een jong, dynamische dakdekkersbedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en bedekken van platte of licht hellende daken. Heeft u vragen over een van onze werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend met ons om de tafel voor informatie? Wilt u een offerte dakwerk aanvragen? Voor al uw vragen kunt u gebruikmaken van ons online aanvraagformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.