Dakdekker Huissen

Op zoek naar dakbedekking in Huissen? Dama Dakbedekkingen staat als dakdekker Huisen e.o. tot uw beschikking voor aanleg van en onderhoud aan bitumineuze en kunststof dakbedekking. Heeft u als particulier of ontwikkelaar een dakdekker in Huissen nodig? Wij zijn een Vebidak gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Als lid van deze vakorganisatie bent u verzekerd van een partner die zijn opdrachtgevers, zijn vak, veiligheid en milieueisen serieus neemt. Zonder dat dit ten koste gaan van een scherpe prijs!

Vebidak dakdekker Huissen

Vebidak is een begrip in de ‘platte dakenbranche’. Dat we ons hebben aangesloten bij Vebidak betekent dat onze opdrachtgevers controleerbaar verzekerd zijn van een aantal zekerheden op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  • Bitumineuze dakbekleding
  • EPDM dakbekleding
  • Isolatie
  • Lood en zinkwerk
  • Accurate reparatieservice
  • Gratis dakinspecties

Dakdekker voor nieuwbouw en renovatie

Wij voeren werkzaamheden uit aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bij elk project, groot of klein mag u rekenen op een vakkundige en snelle oplevering en geven we 10 jaar garantie op onze bitumineuze dakbedekking en op onze EPDM dakbedekking. U kunt ons inschakelen voor isolatiewerk, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, onderhoud en dakcontrole.

Vebidak dakdekkersbedrijf Huissen

Wij vinden het belangrijk dat we ons als dakdekkersbedrijf weten te onderscheiden. Om onze opdrachtgevers bepaalde zekerheden te geven, maar vooral om in een oogopslag duidelijk te maken dat we kunnen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zijn wij aangesloten bij Vebidak. Vebidak lidmaatschap wordt aanbevolen door o.a. Vereniging Eigen Huis.
Brancheorganisatie Vebidak eist van haar leden vakkennis, kwaliteitseisen, toewijding en het kunnen bieden van zekerheden aan opdrachtgevers. Voorwaarden waar wij graag aan voldoen. Daarom hanteert Dama- Dakbedekking de algemene voorwaarden opgesteld door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Vebidak.

Offerte dakdekker Huissen

Heeft u vragen over dakbedekking in Huissen, wilt u een nieuw dak op een woning laten bouwen of heeft u een spoedklus? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dakdekkersbedrijf DAMA Dakbedekkingen. Of het nu een grote of kleine klus betreft; onze dakdekkers staan graag voor u klaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten helpen wij graag. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend meer informatie van ons ontvangen. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.