Dakdekker Arnhem

Opzoek naar een dakdekker in Arhnem? Zoek niet verder. Dama-dakbedekkingen is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Voor alle mogelijke werkzaamheden, van een lekkende dakgoot tot complete aanleg bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn wij een vak-branche aangesloten organisatie.

Voor wie een goede dakdekker in Arnhem zoekt zijn wij de juiste keus. Niet alleen vanwege onze sterk concurrerende prijzen. Dama-dakbedekkingen is een Vebidak gecertificeerd bedrijf, de brancheorganisatie die wordt aanbevolen door Vereniging Eigen Huis.

De zekerheid van een goede dakdekker

Over uw dak wilt u zich geen zorgen hoeven maken. Van uw dak veracht u dat u kunt rekenen op een solide constructie en zekerheid. Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in Arnhem, waarom zou u van het dakdekkersbedrijf dan niet hetzelfde eisen? Daarom hanteert Dama Dakbedekkingen de algemene voorwaarden opgesteld door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Vebidak.

  • Bitumineuze dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
  • Isolatie aanbrengen
  • Lood en zinkwerk
  • Snelle reparatie service
  • Gratis dakinspectie

Vebidak dakdekker Arhnem

Dama-dakbedekkingen is een Vebidak gecertificeerd bedrijf. Vebidak is dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkings-bedrijven. Als lid van deze organisatie voldoen we alle normen die gesteld worden op het criteria bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Dit betekent voor onze opdrachtgevers dat ze een dakdekker in huis halen die zich bij nieuwe ontwikkelingen laat bijpraten en bijscholen. Dat er veel aandacht is voor milieu- en veiligheid en dat u samenwerk met een dakdekker die werkt met een garantie van 10 jaar.

Informatie- en prijsaanvraag

Dama Dakbedekkingen is uw aanspreekpartner voor allerlei dakwerken in de regio Arnhem. Wij voeren bedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit alle type daken, aan boeidelen, lichtkoepels, dakbeschot en schoorstenen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkzaamheden en visie? Wilt u referenties of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u zowel telefonisch als via ons online contactformulier contact met ons opnemen. U mag binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.